31 Temmuz 2009 Cuma

Whisky "Biz" İle Döndü

Yılların eskitemediği, yerli piyasada önemli bir yeri olan Whisky yeni albümle geri döndü. Basın açıklamasını aşağıya ekledim. Promosyon çalışmaları hızla devam ediyor. Albüme ulaştığım zaman kritiğini de bu sayfalardan okuyabilirsiniz. Yak biziiiiiii yak biziiiiiiiiiiiii...

"Whisky Efsanesi "Biz" İle Döndü

Ülkemizin Hard Rock efsanesi Whisky'nin Maxi single albümü "BİZ" İstanbul Piano Müzik Yapım etiketi ile çıktı!

Grubun vokalisti ve gitaristi olan Serdar Çokuslu, “Biz”in albüm kapağında, grubun yeni kadrosu ile neden bir albüm değil de bir single çıkardığına ilişkin sorulara bir rock grubunun diğer müzik türleriyle uğraşan insanlar gibi çabuk tüketilen müzik ürünleri sunamayacağı, bir iki haftada on-on beş parçalık bir albüm hazırlayamayacağı cevabını veriyor.

Bu muhteşem çalışmayı internet üzerinden satın almak istiyorsanız grubun resmi sitesi www.whisky-tr.com adresini ziyaret edebilirsiniz. Ayrıca albümle birlikte hediye olarak Rock Station Festivalindeki Konser kaydı da DVD formatında size ulaştırılacaktır. Albüm grup üyeleri tarafından imzalı bir şekilde sizlere ulaştırılırken yanında bir Whisky posteri yine hediyelerimiz arasındadır..

1980 yılında kurulan Whisky 28 sene içerisinde farklı grup elemanları ile 4 albüm yaptı ve geniş kitleleri kucakladı. Protest duruşu ve Hard'n Heavy soundu kısa zamanda tüm kitlelere ulaştı. Hard Rock'ın kimyasının ve fizikselliğinin bir arada olmasına özen gösteren Whisky yeni albümünde yine aynı temalarla, bu soundu seven kitlelere ulaşmayı hedefliyor..

Bu arada yakın zamanda "Whisky Best Of 1" adı altında çıkarılması plânlanan albümde; 13 Whisky şarkısı yer alacak...

"Whisky best of 1 " albümün de duymak istediğiniz Whisky parçalarını siz belirleyeceksiniz.. "Best of Whisky 1 " albümünde duymak istediğiniz şarkıları bize mail göndererek play list'i siz oluşturabilirsiniz. İstek için; cokuslus@hotmail.com adresine liste yollayabiliyorsunuz..

Grupla ilgili tüm detayları ve güncel bilgileri grubun resmi web sayfası olan; www.whisky-tr.com ve grubun resmi fan sitesi olan; www.yakbizi.com adreslerinden takip edebilirsiniz."

1 yorum: