20 Ağustos 2008 Çarşamba

Hypocrite Project

Memleketimizde pekte alışılagelmiş bir durum değildir tek kişilik proje. Heleki bu şekilde... Gayet başarılı bulduğum bu çalışmaları yapan Barış Karabay'ın ismini ilk kez Uşak Rock Fest. organizasyonunda duymuştum. Yakında bir de röportaj gerçekleştireceğim Barış'ın  Hypocrite Project ve bu proje hakkındaki bilgileri kendi kaleminden okuyalım.

"Hypocrite Project; 2007 yılında Barış Karabay tarafindan hayata geçirildi. 3 şarkıdan oluşan ilk demo çalışması 'Hypocrite' i İzmir Negative Stüdyoları' nda kaydetti. 5 saatlik emeğin ürünü ve oldukça amatörce olan kayit , belkide tüm enstrumanlarin, sarki sözlerinin, vokallerin, düzenlemelerin tek kisiye ait olmasindan, ve tum enstrumanlarin canli kaydedilmesinden dolayi, bircok web sitesi ve fanzinlerden olumlu yorumlar aldi. Demodan 5 ay sonra 'T.M.R' isimli single yayınlandı.

Demolardan sonra yaklasik 1 sene süren albüm calismalarina baslayan H.P, 2008 agustos'ta 'A' adli albümünü internet üzerinden yayınladı.

Hypocrite Project'te sarkilarda islenen genel tema, din-felsefe ve insandir. Ancak cogu metal gruplarinin aksine, dine saldirmak, yakip yikmak yerine, dinin yanlis yorumlanmasi, yanlis kisilerin yanlis isler yapmasi, cennet-cehennem gibi temalar H.P şarkılarında islenmektedir.

Muzigin surekli gelisen birsey olduguna, ve iyi muzikten daha iyi bir muzik olduguna, bundan dolayi iyi muzik diye birsey olmadigina inandigim icin H.P olarak yorumlariniza cok deger veriyorum. Lutfen 'A' hakkindaki yorumlarinizi myspace'deki mesaj kismindan yada mail (hypocrite.666@hotmail.com) olarak lutfen bana ulastirin. Mümkün olduğunca mesajlariniz cevapsiz kalmayacaktir.

Bu projenin bu hale gelmesinde buyuk destegi olan hayat arkadasima sonsuz sevgilerimi ve tesekkurlerimi sunarim... Metalsiz kalmayın!"

www.myspace.com/hypocriteproject
hypocrite.666@hotmail.com

Albümü indirmek için : http://rapidshare.com/files/138327805/A.rar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder